Debatforum

Denne sektion af hjemmesiden er reserveret til debatter og lignende for beboerne i Grundejerforeningen Nørremarken. Her kan bestyrelsen bede om beboernes meninger om forskellige spørgsmål.

For at undgå spam, har vi indtil videre valgt, at kommentarer skal godkendes af webmaster før de vises på hjemmesiden.

4 thoughts on “Debatforum

 1. Michael Riis Trampedach

  Jeg ser frem til en række gode og konstruktive forslag og bemærkninger. Vi har i bestyrelsen brug for at vide om der er grund til at holde foreningen i live, og hvis ja, hvad der er af ønsker for at gøre noget for foreningen.

  med venlig hilsen
  Michael Riis Trampedach
  Formand

  Svar
  1. Jette Hansen

   Hej
   Jeg syntes at grundejerforeningen skal bevares, ikke nødvendigvis med mange aktiviteter, men gerne med nogen informations aftener om alt fra forebyggelse af indbrud til vinsmagning.
   Det er også dejligt med trailerudlejning, som jeg benytter flere gange om året.

   Svar
 2. Annelise Brøndsted

  Kommunen har lige udsendt info om snerydning, ikke særligt detaljeret og med henvisning til kommunens hjemmeside. I stedet for, at alle husejere skal søge informationen selv, kunne Grundejerforeningen måske “gennemtygge” bestemmelserne for vores område og derefter orientere medlemmerne om de nye regler.
  Vh Annelise

  Svar
 3. Lars Kjær

  Kære Annelise
  Mange tak for din besked. Jeg tænkte præcis det samme, da jeg læste brochuren. Den er virkelig ikke særlig oplysende. Til gengæld har jeg fundet en super-grundig folder på kommunens hjemmeside. Den er på 65 sider og der er oplysende illustrationer af hvordan man forholder sig, hvis man har hjørnegrunde, tilstødende stier osv.

  Den findes på koege.dk under:
  http://www.koege.dk/~/media/Files/Pdf/Borger/Transport%20rejser%20og%20trafik/Vinter/Samlet%20dokument%20Vinterregulativ%202015-16.ashx

  Man kan også på kommunens hjemmeside få defineret de forskellige begreber der optræder i den omdelte folder og i den ovennævnte folder, f.eks. hvad der regnes som kommuneveje og private fælles veje. I følge kommunens kort, er alle veje i Nørremarken Kommuneveje. Oddervej og Oksbøl er derimod i kategorien Private Fællesveje.

  Vejene er er på stort set alle veje i Nørremarken kategori 3-veje:
  “Vintervejserviceniveau 3: Igangsættes ved 15 cm jævn sne. Snerydning igangsættes dog først når tilfredsstillende drift er opnået på niveau 1. og niveau 2. veje og kun indenfor normal arbejdstid”.

  Så min personlige udlægning er således, at vi som beboere “kun” har pligt til at vintervedligeholde fortovene og evt. stier om vinteren efter de foreskrevne regler (og altså ikke også vejene). Det varierer til gengæld meget fra hustand til husstand, alt afhængig af hvor man bor: Har man hjørnegrund, tilstødende cykelsti osv. Så det er meget svært at formulere en helt generel tekst til alle beboere.

  Så jeg opfordrer til, at man læser den store folder og evt. kontakter Køge Kommune ved tvivlsspørgsmål.

  Det er ikke lige hvad du efterlyste, det ved jeg godt. Men som sagt er der store variationer alt afhængig af hvor man bor. Jeg håber det er et brugbart svar, også for andre.

  De bedste hilsener fra Lars Kjær, bestyrelsesmedlem Nørremarkens Grundeejerforening.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Captcha - Bevis du er et menneske * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.