Kontingent til Nørremarkens Grundejerforening.

Det årlige kontingent på pt. 100 kr til grundejerforeningen indbetales på foreningens konto i Danske Bank.

Reg: 1551
Konto nr. 10045142

Rettidig indbetaling er dagen før generalforsamling. Husk venligst at anføre navn, vej +nummer og gerne e-mail på indbetaling.

Samtidig opfordrer vi til at man i netbanken benytter ”det korte tekstfelt” til at skrive vejnavn og husnummer. ”Det længere tekstfelt/Meddelelse til modtageren/Supplerende tekst” (afhængig af banken) skal bruges til at oplyse navn, emailadresse osv.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at kontakte foreningens kasserer.

Claus Rolin
Ørnhøjvej 2

2 tanker om "Kontingent"

1. Peter og Laila Vadum

Hej
    Vi vil gerne være medlem af Nørremarkens grundejerforening – er det 60 kr, vi skal indbetale til Den Danske Bank?

Peter og Laila Vadum
    Saltumvej 6